Post by laskoedeoterspy on Feb 25, 2022 2:36:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ King of Avalon: Dominion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ King of Avalon: Dominion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת סיבולת רבים ▞▞▞
▞▞▞ King of Avalon: Dominion 2022 version ▞▞▞
אני כן אוהב את המשחק אבל באמת מתי אתה יכול לשחק את המשחק כמו שמראה הטריילר כי אני חושב שזה נראה מדהים לצאת ולמצוא את הדרקון שלך ולהיות אחד ולהתחיל לעשות את זה לבד רק אתה. זה מה שאני רוצה לדעת ואשמח לראות.
😘😘
רק התחלתי ועד כה, המשחק ממש כיף! למרות זאת. אני לא חושב שתהיה לך גישה להכל עד לאחר שתסיים לשמור ולבנות את העיר מחדש. אני מצפה להמשך!
ققثقفقق
יחיד בדורו. פועל בדומה למשחקים מסוגו, אבל יש לו גרפיקה נפלאה, קו עלילה הגון ותכונות המייחדות אותו. ממליץ בחום!
זה משחק טוב להעביר זמן. גרפיקה טובה מערכת נקודות טובה והכל משחק טוב עד כה.
משחק לעשירים......הרבה באגים ובעיות
אני כל כך אוהב את המשחק הזה, אבל אני שונא לראות לווייתנים כל הזמן. אז עד שהבעיה תיפתר, אני אדרג 4 כוכבים.
אני קצת איטי ללמוד משחקי אסטרטגיה חדשים, אבל זה כיף! אז אני אמשיך בזה. הזיכרון שלי מאכזב אותי אבל אחרי זמן מה, אזכור איפה הכל נמצא. להודות!
המשחק הזה הוא משחק מחבטים מבוסס כסף. אתה צריך לקנות הכל. העדכונים החדשים עשו את זה תמורת כסף בלבד כל פריט שהם לוקחים כמו כשאתה מקבל את הציוד שלך אתה משדרג אותו עם הציוד הישן שלך אתה לא מקבל באמת משהו טוב יותר. ברגע שאתה נכנס לממלכות יש להם טירות גדולות יותר וטירות טלפורטיות פנימה והחוצה כדי להמשיך לקנות. המוצרים שלהם הם בעיקר רובוטים ומפתחי אפליקציות שמשחקים שם משחקים משלהם. הם בוגדים הרבה.
משחק מהנה, אבל זה מתחיל לעלות יותר מדי מכדי לשחק. הם לוקחים אירועים יומיים רק כדי להכניס 13 יום...כן כרטיס עונתי של 13 יום שאם אתה רוצה את מלוא ההטבות הוא 15 $. הוסף לכמה אירועים אחרים שאתה אפילו לא יכול להשתתף בהם אלא אם כן אתה מוציא כסף כדי לשדרג. אני מבין שהם צריכים להרוויח כסף מכיוון שהוא בחינם לשחק, אבל כשאתה עושה מה שנראה כ-80% מהמשחק שצריך לקנות זה נהיה די מעצבן.
זה משחק מהנה, אבל יש לי שגיאות קטנות כל הזמן במשחק. אני משלים משימות ב-Kings Road וזה לא ייתן לי את הפרס. גם המספרים להראות שאתה משלים משימה ב-Kings Road לא יתעדכנו. אני לא רוצה להסיר ולהתקין מחדש את האפליקציה, אז אני חושב שאני קצת תקוע. גם בפעמים אחרות שהיו לי בעיות, אני מאיץ להפסיק את האפליקציה ואז השגיאה נעלמת, אבל הפעם היא לא עושה את זה. זה מאט את המשחק בשבילי.
טוב
אוהב את זה בעיה בשימוש בפריט מסוים כל הזמן אומר שצריך לעדכן אבל הוא מעודכן
מצויין
אני משחק במשחק הזה רק בשביל כסף אבל זה די אכזרי... אני לא מבין מה קורה זה מרגיש כאילו אני רק משחק בסרט חוץ מזה שאין כפתור הפעלה אוטומטית חחח
שיחק כבר זמן מה... תקלות הן יקרות ומגוחכות. קשה להשיג תגים אלא אם כן אתה מוכן להוציא כסף רב. אוהב את הברית שלי הם הסיבה שאני ממשיך לשחק. התגובות של "חותך עוגיות" לכל נושא מעייפות ומעצבנות. בעיות אחרי כל עדכון..... פשוט מקבל אנשים זקנים. אני מבין שזה לא יכול להיות מושלם... אבל האם לא כדאי לנו לשאוף להפוך את זה לחוויה מהנה יותר?
The Battle Cats Nezahtjevne igre ugt
King of Avalon: Dominion Strategické rdt
זה ממש כייפי איזה כיף לכייף
אוהב את הברית שלי. משחק נהדר. היה כיף בהתחלה, אבל אחר כך לא כל כך. בזבזת כסף ואל תקבל את המנוי. שלח טקסט עם אופנים ובעצם אמרו שאי אפשר לעשות שום דבר....אין כסף בחזרה אין תגמולים ....תהנה מהמשחק הזה...יש אנשים נהדרים שמשחקים....פשוט קונים היו מרוכזים.
קצת מסובך
בלגן. אוהב את המשחק. אבל בכל פעם שיש עדכון, אני צריך לחכות לנצח לפני שהעדכון יופיע ב-Google play ואתה לא יכול לשחק בלי לבצע את העדכון.
אני משחק במשחק הזה לפני הרבה זמן, לפני כדורי הדרקון, בגלל זה לא היה לי אף אחד מכדורי הדרקון ולאנשים שמתחילים לשחק עכשיו יש כדורי דרקון, עם מערכת הבעיות החדשה יש לי הודעה שעשיתי את כל הבעיות, אבל לא קיבלתי את כדורי הדרקון. אנא תקן זאת מהר
המודעה מטעה. חשבתי שזו הולכת להיות חוויה אחרת לגמרי. משחק קשה אלא אם כן לא אכפת לו לבזבז את הכסף. גם אני מפוצץ בהתראות!!!! אני מסיר את ההתקנה.
די מרתק והרבה לראות אבל צריך קצת יותר רמזים למשאבים וזמינות
אני אוהב. עד כה לא נמחקתי... אני עדיין בהגנה. אבל הגרפיקה והסרטונים של המשחק די מגניבים. גם אני אוהב את קו העלילה עד כה
כיףף
כיף מאוד
התחיל את המשחק. לא הניח את זה בשבילך. אתה משחק בשביל עצמך. תמיד המתן עד לסיום ההדרכה. אז זה נהיה כיף. בינתיים הכל טוב . ("הייתי כל כך שמח כשקיבלתי דרקון חדש. זה היה אחד קרוב... אוי סליחה חלק מהמשחק")
מסגרות הזמן של רוב המשחק לוקחות דרך ארוכה, מצעד כוחות, בנייה, מחקר וכו'...אני מבין שככה המשחק מרוויח כסף אבל זה כל כך מתסכל וגוזל זמן שזה מוריד מהכיף של המשחק. אם אתה באמת מתכוון לשחק במשחק אתה צריך להוציא יותר מדי כסף, לא אכפת לי לבזבז כסף על דברים שאני נהנה לעשות, אבל זה עולה הרבה.
King of Avalon: 영토 전쟁 전략 pczu
רק התחיל. המשחק הכי טוב כמו זה!!!🤩🤩🤩🤩🤩 כל האחרים גורמים לך לבלות שבועות מבלי לעשות דבר מלבד לבנות את העיר שלך. ואז...אולי, תזכו להילחם, לתקוף וכו'. זה תנו לכם לבנות ולהילחם, בו זמנית!!!🤩🤩🤩🤩🤩 פנטסטי!!!🤩🤩🤩🤩🤩
הוא רק מלמד איך להשתמש ולא לתת להתחיל לשחק
King of Avalon: Hakimiyet Strateji Oyunları hpi
מצויין זה המשחק היחיד שאני משחק. עזבת את כל השאר המשחקים שלי. 😂😂🤩