(Android/iOS) Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game feloldási szint
Feb 25, 2022 2:32:59 GMT
Post by laskoedeoterspy on Feb 25, 2022 2:32:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ feloldási szint ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Ez a játék nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó. Szép, szeretem a játékomat, szép, de a módom szomorú, és ez a játék uonót játszom, a modom pedig friss, imádom ezt a játékot. KÖSZÖNÖM 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Elmegy de amúgy jó játék
Ez a játék szórakoztató volt, de a legutóbbi frissítés után nem nyílik meg, csak fekete képernyőre kerül.
Nagyon nagyon szép 👌👌
Jó volt a játék. Legyőztem minden tier 2 19. szintet, és amikor lenyomtam a húszast, megszabadultam az összes fejlõdésemtõl, így az 1. szintrõl kellett kezdenem, és nem kellett frissítéseket végrehajtanom. Határozottan eltávolítás.
Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking Boshqalar qsid
Ó, drágám... megint nem. Vártam a következő úti célt Párizs után, amikor néhány napja hirtelen leállt a játék 99%-os betöltése.
5 csillagot adtam volna erre, de 2 csillagot kap, mivel már nem tudok játszani a játékkal, mivel 99%-ig betöltődik, és ez az, semmi nem nyűgözött le, javítsd ki
Jó grafika. Időgyilkos 💕 Eddig imádom ezt a játékot...
A játék hirdetései nagyon félrevezetőek
A berendezések korszerűsítésének pontjai túl magasak. Eltávolítás
Remek játék A legjobb főzős játék, amivel játszottam. Kiváló munkát végeztem ezen a játékon @ The Devs......
Nem lehet betölteni a játékot, 99% marad. Van még város Tokió után?
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Rekreacyjne ynz
👍 jó játék
Élvezd a játékot, amíg be nem töltődik. Mindig 99%-nál megállva.
Nagyon szeretem a játékot. Gyakran játszottam vele. És hetek alatt haladt előre. Nagyon tudom ajánlani ezt a játékot. De őszintén, most az egész játékom elveszett, és újra az elején vagyok? Már több városban is végigjátszottam! mielőtt volt néhány kisebb hiba. Mintha nem kapnám meg a napi teljesítményt a frissítések vásárlásáért... de töröltem az összes előrehaladást? Most fontolgatom az alkalmazás törlését...
Tetszett a játék, de... van egy felugró ablak a játékból, hogy emlékeztessen a játékra... és egy nőt ábrázol nyilvánvaló fekete arccal. Most törlöm a játékot, és másokat is erre biztatok.
5 csillagot adtam rá, de a legutóbbi frissítés óta lehetetlenné vált a kombókkal szintek teljesítése, és nem a rossz ételfeladatok kiszolgálása. Most már csak 99%-ig tölt be, így egyáltalán nem tud belépni a játékba
Miért kezdődik elölről a játékom? Ember ez szívás. És nem fizetek ap.
Szép volt ez a játék, de nem tudok elmenni a gofri étterem mellett. A tojás nagyon későn készült el. A frissítés is nagyon költséges. Én macska játszani a szintet, amely már befejeződött. így kérem, változtassa meg ezt a játékot.
Ön azt válaszolta, hogy ezt javították a legutóbbi értékelésemben, elküldtem a szükséges információkat, és még mindig nem kaptam meg az ígért drágaköveket
Az új frissítésnek vannak hibái. Nem kapom meg az érméimet és a drágaköveimet
Ez a játék nagyszerű. Szeretek főzni, és ezt szórakozásból 10-ből 10-re értékelem
Utálom ezt a játékot, mert amikor frissítem ezt a játékot, nem tudom játszani.
Nem szeretem ezt a játékot, de egy csillagot adtam, ez a játék nagyon olcsó
A játék nem töltődik be. 99%-on ragadt
Eddig nagyon jó, de minél többet csinálod, egyre nehezebb lesz a szint
Élvezem ezt a játékot, de nem könnyű frissíteni, nagyon defficult.thanks és Isten áldja.🙏🙏😍😘
A játék nagyon érdekelt, de a frissítés nagyon rossz a viszonylag régi verzióhoz képest.
Csodálatos nagyon jó grafika! Élvezem. 🙂
Nagyon szerettem játszani ezzel a játékkal, de valamiért csak 99%-ig töltődik be, így most már egyáltalán nem tudok vele játszani, el kellett távolítani, szégyen
Gang Boxing Arena Αθλήματα tqa
Megcsináltam a frissítést, és elvesztettem a fejlődésemet
Minden alkalommal, amikor elérek egy bizonyos szintet, el kell távolítanom, újra kell telepítenem, és elölről kell kezdenem
Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Game Casual lrb